Danish Swedish Norwegian Finnish English

Walk-In servicecenter

För att lämna in din telefon direkt för reparation, kan ni besöka vår Walk-in butik i Ljungby.

Viaduktgatan 8, 341 16 Ljungby

Öppetider 10-17
Expresservice 10-12 och 13-15

Kundservice

E-post: service@telecareservice.se

Om Telecare Service

Det danska företaget Telecare Service grundades i maj 2003 av Jens Due och har sedan dess vuxit till att bli Danmarks största leverantör inom reparation och service av mobiltelefoner med över 600.000 reparationer per år. I februari 2012 etablerade Telecare Service sig i Sverige och är idag marknadsledande i Sverige.

Vi har serviceavtal med alla de stora mobilproducenterna och har ett tätt samarbete med flera av de största mobilaktörerna. Totalt sett består hela vår kundbas av mer än 4000 återförsäljare/företag/offentliga institutioner, och dessa fortsätter att öka.

Vi har servicecenter i Sverige och i Danmark. Totalt har vi ca. 220 anställda, varav 22 är anställda på huvudkontoret i Søborg i närheten av Köpenhamn.

Vi har blivit den ledande aktören på den danska marknaden inom reparation och service av mobiltelefoner genom ett konstant fokus på våra kunders behov. Vår dynamik och förmåga att snabbt och effektivt vara flexibla och anpassa oss till marknaden har skapat vår framgång, att erbjuda Sveriges och Danmarks snabbast möjliga service av mobiltelefoner.