Speciella och unika mobiltelefontillbehör

Din smartphone är förmodligen en av dina mest använda prylar. Så är det för de flesta av oss nu för tiden. Då kan det vara bra att inte bara ha koll på själva telefonen, utan även alla spännande tillbehör som finns för att förgylla din vardag. Det kan handla om allt från accessoarer som gör luren snyggare, till praktiska tillbehör som förstärker din smartphones befintliga funktioner på alla möjliga vis.

Ett tillbehör som har blivit allt mer populärt är påtagbara kameralinser, som du helt sonika fäster utanpå din smartphone så att den sitter framför kamerans vanliga öppning. På så sätt blir de bilder du tar av högre kvalitet, och du kan exempelvis få mer vidvinkel. Dessa kameralinser finns att köpa bland annat online för endast några hundralappar och brukar ge en tydlig skillnad för den som vill förbättra sin smartphonebaserade fotokonst.

Speciella och unika mobiltelefontillbehör

Andra roliga accessoarer

Vill du dra blickarna till dig var helst du befinner dig bör du spana in ett virtuellt skrivbord. Det är en fristående liten projektor som du kan koppla till mobilen. Genom att bara rikta projektorn mot en slät yta ger dig ett fullt fungerande tangentbord med mus och alla andra funktioner ett traditionellt tangentbord har. Det är ett sladdlöst tangentbord på riktigt! En perfekt cool present till tech-nörden som redan har allt!

En annan användbar liten accessoar är ett alkolås. Genom att blåsa i den lilla manicken som är trådlöst kopplad till mobilen får du ett direkt och korrekt värde på mängden alkohol du har i blodet. Appen som mäter alkoholhalten registrerar dessutom tid och resultat över tid så att du efter upprepade blås får en uppfattning om hur snabbt alkoholen försvinner. Appen kan även hjälpa dig att ringa en taxi om så krävs.

Avslutningsvis sträcker vi ut en vänlig hand till det förgångna och analoga. Varför inte koppla mobilen till en bärbar liten skrivare, som dessutom fungerar som ett (visserligen något klumpigt) fodral, så att du på mindre än en minut kan få en fysisk version av dina favoritbilder. Ibland kan ett minne kännas mer verkligt genom att hålla det i handen. En bärbar skrivare är definitivt den perfekta accessoaren till festen eller semestern!