Iphone 11 eller Samsung Galaxy S10

Android eller IOS är en ren smaksak då både Samsungs och Iphones senaste smartphones är jämförbara i prestanda. Båda erbjuder trippelkameror där Samsung är snäppet vassare med 16 och 12 Megapixel medan Iphone ”bara” erbjuder 12 Megapixel. Både telefoner filmar i 4K-tekonologin och har skärmar som är större än 6 tum. Samsung Galaxy S10 kan fås med 1 Terrabyte (1 000 Megabyte) inbyggt minne medan Iphone 11 Pro Max som är Apples värsting max har 512 Megabyte.

Iphone 11 eller Samsung Galaxy S10Utseendemässigt är de rätt lika med stilren och snygg design som osar av det senaste. Båda telefoner erbjuder trådlös laddning, dubbla SIM-kort och är vattensäkra upp till 30 minuter, något som är helt nytt för Iphone. Båda telefoner har något som tilltalar de allra flesta. Iphone 11 går att få i sex olika färger bland annat lila som säkert tilltalar många medan Samsung S10 bara finns i fyra färger.

Vilka uppstickare finns bland de bästa smartphones 2019?

OnePlus 7T Pro är en av de bästa mobiltelefonerna 2019 och den är mycket uppskattad av sina användare. Den saknar dock flera funktioner som både Iphone 11 och Samsung Galaxy S10 har som exempelvis vattentäthet och trådlös laddning. Men den har trippla kameror och snabbare laddning än Iphone och Samsung, skärmen är en högupplöst 90Hz vilket är det bästa på marknaden. . Priset ligger något lägre än både Samsung och Iphones topptelefoner.

Huawei har tagit marknadsandelar i hög takt de senaste åren och deras Huawei Mate 30 Pro är toppmobilen. Tyvärr kan Huawei inte längre användas med Googles tjänster som Google Play vilket gör att användandet utanför Kina är svårt. På grund av handelsblockad mellan USA och Kina har det gjort att nya Huawei-telefoner inte får använda Google. Mate 30 Pro har den bästa ansiktsigenkänningstekniken, en fantastisk skärm och trippelkamera som standardutförande.

En billigare smartphone som blivit populär 2019 är Xiaomi Mi 9 Pro som är en riktigt bra telefon med hög prestanda. Processorn är kraftfull och Xiaomi har lanserat sig i Europa och är här för att stanna. Mi 9 Pro har trippelkamera varav en är en 48 Megapixel- kamera, trådlös laddning och dubbelsim. Det är en otroligt prisvärd telefon med Android som operativsystem. Både Samsung S10 och Iphone 11 får se upp med konkurrensen från Xiaomi.