Användbara appar för din telefon

Här kommer några tips på bra och populära appar som är väldigt användbara varje dag, för att underlätta till exempel kommunikation med vänner och kollegor. Här ingår även transporter till och från till exempel arbete och hemmet. Om du behöver ta dig från punkt A till punkt B finns en mängd appar som kan hjälpa dig. Några av de mest populära världen över är: Uber, Bolt, Yandex. De erbjuder taxitjänster fast direkt i din telefon.

För att hålla kontakten med din familj, vänner, kollegor och så vidare så finns det en mängd appar som kan hjälpa dig att göra detta. Facebooks version heter Messenger och hjälper dig att smidigt prata med dina kontakter på Facebook via text och även samtal. WhatsApp fungerar liknande men där lägger du till kontakter via telefonnummer och kan sedan enkelt skicka information som till exempel bilder och en mängd andra funktioner.

Användbara appar för din telefon

Andra bra alternativ

Det finns så klart även en mängd andra appar som gör att du kan kontakta olika personer. Apples version heter FaceTime och möjliggör att du kan ringa människor via videosamtal för att på ett enkelt sätt kunna kommunicera. Denna app kan enkelt användas vid till exempel arbetsintervjuer och lägenhetsvisningar där en av parterna inte fysiskt kan vara på plats. Det finns givetvis en mängd olika kommunikationsappar, några som är populära är bland annat: Viber och Telegram.

En annan sak du kan tänkas vilja göra via appar är att beställa hem mat. Kanske är du för trött för att göra det eller vädret är helt enkelt för dåligt? Det finns appar för att både beställa hem matvaror och mat från restauranger. Här kommer några populära och vanligt använda alternativ i Sverige: Uber Eats, Foodora, Wolt. Om du är utomlands så se till att kolla in vilka appar som fungerar just där du är.

Slutligen har kommit till kategorin appar som används mer för nöje än nytta. Eller förresten snarare mer än kombination av de båda, de går att använda för både nytta och nöje. Här är Facebook en av de mest populära apparna där du kan göra allt från att hitta din nästa lägenhet till att titta på söta videor av kattungar. Instagram är populärt om du tycker om att visa dina bilder. Kort sagt utbudet av appar är oändligt!